Inova Insurance forener uvildig forsikringsrådgivning med indsigt og innovation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Henrik Henriksen
Designer

Dette er

Vores mission

Inova Insurance er et ungt forsikringsmæglerselskab med mange års erfaring. Vores mission er, at vi med en innovativ tilgang til forsikringsmægling gør det lettere og enklere for mellemstore og større virksomheder at få den helt rigtige forsikringsløsning med en altid opdateret status.

grundig analyse

Vi arbejder ud fra en grundig analyse og indsigt i jeres forretning og kombinerer det med evnen til at forhandle os frem til den bedste løsning i et marked med mange udbydere, der har hver deres profil, styrker og svagheder. Læg dertil, at vi med innovative løsninger vil forny serviceniveauet i mæglerbranchen, så de lever op til kundernes ønsker.

den bedste pris

I sidste ende er målet naturligvis, at I kan glemme alt om forsikring og drive jeres forretning med vished om, at I er bedst muligt dækket, hvis uheldet er ude, og at I til enhver tid betaler den bedste pris for forsikringen.

de bedste løsninger

Ud fra et indgående kendskab til markedet, og vores samarbejde med de bedste forsikringsselskaber i Danmark, Norden og England, sørger vi for at forhandle og sammensætte de bedste løsninger uanset om I opererer lokalt, regionalt eller internationalt.

Forskellen på

En uvildig forsikringsmægler og en forsikringssælger

Det ligger i DNA’et for en forsikringsmægler at være uvildig og uafhængig af forsikringsselskabernes interesser.

Vi repræsenterer vores kunder og fungerer som deres forsikringsspecialist. Det betyder, at vi hverken modtager provision eller betaling fra forsikringsselskaberne, men udelukkende bliver betalt for vores arbejde af vores kunder.

Vi indhenter de bedste tilbud fra forsikringsselskaberne og placerer i tæt dialog med vores kunder forsikringen i de selskaber, som tilbyder den bedste dækning til de bedste priser. En assurandør derimod er ansat i et forsikringsselskab og kan udelukkende tilbyde rådgivning og produkter fra sit eget selskabs produkter – og er dermed låst til ét selskab.

samarbejdspartnere