vejle-boldklub-2

23. maj 2023

Enova Insurance Brokers er ny sponsor I Vejle Boldklub

Det går godt i Vejle og trekantsområdet, og derfor bliver vi nu sponsor for den hæderkronede gamle fodboldklub, Vejle Boldklub, der igen spiller i Superligaen!

Hele Vejle eventyret begynder naturligvis med, at vi får nye og spændende kunder i Vejle og trekantsområdet. Men da vi samtidig oplever, at der i Vejle er en stor gruppe af dynamiske og innovative virksomheder, giver det god mening for ENOVA at blive sponsor i Vejle Boldklub.

Vejle er en af landets mest entreprenante kommuner

I vores analyse af Vejle kommune opdagede vi, at målt på antallet af nystartede virksomheder i 2022, uden for landets fem stor byer, ligger Vejle i top med 387 nystartede virksomheder. Derefter følger Kolding, Silkeborg og Roskilde.

Vejle kommune rummer ifølge Morten Damgaard Nielsen, Erhvervschef i Vejle Kommune, mange videnstunge virksomheder, hvor medarbejderne er bedre uddannede og højere lønnede end landsgennemsnittet. 

Læg dertil, at der er en positiv befolkningsudvikling i kommunen, høj beskæftigelse og et højt niveau af nybyggeri, så har man i vores øjne opskriften på et spændende og dynamisk område, der har brug for en innovativ forsikringsmægler. 

Vejle Boldklub er byens stolthed

At Vejle Boldklub er kendt for en positiv spillestil med plads til nytænkning, kreativitet og en stærk holdånd har gjort det endnu lettere at træffe beslutningen. Enova Insurance Broker vil gerne være en naturlig del af Vejle og holdet omkring den kommende superligaklub.

Og det mener vi helt alvorligt. Derfor arbejder vi lige nu på at åbne et kontor i Vejle ud over vores kontor i København. Mere om det senere. 

Vi glæder os til den næste superligasæson, hvor vi ved, at Vejle vil spille flot fodbold!

Thomas OIsen og ENOVA teamet