inova__k1a0221

Vi er

Dine rådgivere

Enova Insurance Brokers er et ungt, agilt selskab med mange års erfaring.

Vores historie

VORES MISSION

Vi er på en rejse, hvor vores mission skal føre os videre med vores fantastiske kunder i et dynamisk setup, der skal bringe innovation ind i branchen baseret på vores værdier som ærlighed, åbenhed og kvalitet i alle led.

Hos os vil kunderne altid opleve, at vi arbejder med åbne kort, hvor alle detaljer, vilkår og priser bliver lagt frem på bordet uden hverken skjulte gebyrer eller andet skrevet med småt.

NYTÆNKNING OG GRUNDIG ANALYSE

Vi ønsker at forny mæglerbranchen med nye, overskuelige digitale værktøjer, der gør det lettere for vores kunder at få overblik over deres forsikringsporteføljer.

Enova Insurance står kort sagt for nytænkning og grundig analyse, uvildig rådgivning og de bedste priser, der sikrer vores kunder de bedste løsninger, der er på markedet præsenteret i øjenhøjde og lige til at gå til.

Mød teamet

Vores medarbejdere er nøje udvalgte og har alle et høj fagligt niveau, stor integritet og den helt rigtige indstilling til servicering af vores kunder.

Som kunde får du et direkte telefonnummer til din forsikringsmægler. Det kan jo være, at der står noget i din police, som du gerne vil have forklaret i et klart sprog. Bare spørg løs.

cecilie-dalsgaard

Cecilie Dalsgaard

Forsikringsmæglerassistent

+45 2257 0111
cda@enovainsurance.dk
emil-brink-andreasen

Emil Brink Andreasen

Forsikringsmæglerassistent

+45 2257 2202
eba@enovainsurance.dk
lea-jakobsen

Lea Jakobsen

Forsikringsmæglerassistent

+45 3162 2257
lja@enovainsurance.dk
jonas-poulsen

Jonas Poulsen

Forsikringsmæglerassistent

+45 2257 0301
jbp@enovainsurance.dk