pexels-laura-tancredi-7078666-scaled-1

1. november 2023

Velkommen til vores nyeste medlem af forsikringsteamet – Jonas Poulsen!

Vi er begejstrede for at introducere Jonas Poulsen, der træder ind i vores hold som forsikringsmægler. Jonas har en imponerende baggrund i detailbranchen, hvor han i de seneste 10 år har spillet en nøglerolle i opbygningen af en succesfuld forretningskæde med fokus på brugt elektronik. Denne erfaring og hans evne til at skabe resultater er skattefund for vores team.

Selvom Jonas kommer fra en helt anden sektor, har hans passion for at lære og hans stærke forretningsmæssige indsigt allerede gjort indtryk på os. Vi tror fuldt og fast på, at hans engagement og kompetencer vil overføre sig til forsikringsverdenen og gøre ham til en fremragende mægler.

Jonas kan se frem til at arbejde sammen med vores erfarne hold af forsikringsfolk, der vil støtte ham i hans professionelle udvikling. Sammen vil vi hjælpe Jonas med at bygge den nødvendige viden og færdigheder, der kræves for at trives som en dygtig forsikringsmægler.

Vi opfordrer vores eksisterende teammedlemmer til at byde Jonas velkommen og dele deres viden og erfaring med ham. Hans dedikation og lyst til at levere fremragende service vil helt sikkert berige vores hold og gavne vores kunder.

Lad os sammen arbejde mod vores mål om at levere de bedste forsikringsløsninger til vores kunder og hjælpe Jonas med at opnå succes på denne spændende rejse.

Velkommen til holdet, Jonas Poulsen!