adobestock_28559592_web

31. October 2022

Præmiestigninger

Varsling af prisstigning på forsikringspræmier + godt nyt

Som du nok har bemærket, har inflationen bidt sig fast i Danmark. En tur i supermarkedet kan være en skræmmende oplevelse for ikke at nævne el- og gaspriserne, som har slået alle rekorder efter Ruslands invasion af Ukraine.

Derfor er det heller ikke så overraskende, at vi nu modtager breve fra de fleste af forsikringsselskaberne, som varsler prisstigninger på stort set alle forsikringer.

Den viden er vi naturligvis forpligtet til at give videre, så I kan nå at indregne de kedelige nyheder i jeres årsbudgetter for 2023.

Hellere godt forberedt end kedeligt overrasket

Forsikringsselskaberne skriver, at det er blevet væsentligt dyrere at erstatte alt fra bygninger og elektronik til rejser, værktøj og møbler. Samtidig bliver det stadig dyrere at drive forretning for dem, der hjælper forsikringsselskaberne med at udbedre skader, hvilket også påvirker erstatningsudgifterne.

Derfor ser forsikringsselskaberne ingen anden udvej end at hæve priserne på deres forsikringspræmier, så der kan tages højde for den højere inflation.

På den baggrund anbefaler vi, at I lægger en ekstra buffer ind i jeres forsikringspræmier på mindst 10-15 % for 2023.

Vi håber, at det ikke bliver så slemt, men hellere være godt forberedt end blive kedeligt overrasket. Vi holder naturligvis også løbende øje med, om de præmiestigninger der måtte komme fra forsikringsselskaberne er for høje, hvorefter vi vil reagere!

+ godt nyt

Vi har heldigvis også gode nyheder. Oprettelsen af Enova Insurance Brokers er gået helt efter planen, hvor implementeringen af kundeporteføljen nu også er på plads.

Den næste fase er udvidelse af medarbejderstaben for at kunne fortsætte vores rejse. Her kigger vi efter forsikringsmæglerassistenter, forsikringsmæglere samt eventuelle partnere på lidt længere sigt.

Det har dog ingen hastværk med at vokse på medarbejdersiden. Vi venter hellere, til de rigtige profiler er klar, end at ansætte blot for at ansætte.

Derudover er vi i gang med at sammensætte en bestyrelse. Den første person er på plads, og det kommer du til at høre mere om, når den endelige bestyrelse er klar. Det er kompetente folk, som vi glæder os til at præsentere dig for.

Med venlig hilsen

Enova Teamet